Onze pakketten

Met de onepaper.tv pakketten implementeren wij video content in uiteenlopende organisaties, van coole start-ups tot multinationals.

animativideo-animatie-video-animatiefilmpje-animatie-animatievideolatenmaken-uitleganimatie-animatielatenmaken138 - 2.0

Met het smart pakket zorgen wij ervoor dat een organisatie zich op een indrukwekkende manier kan presenteren, voor verschillende doelgroepen of per bedrijfsactiviteit.

 

Daarnaast visualiseren wij ook gehele projecten binnen dit pakket. Tot in de puntjes verzorgd.

 

Wij starten met een intakegesprek waarin we sparren, brainstormen en analyseren hoe we de voordelen en kansen van uw organisatie het best kunnen communiceren.

Eigen huisstijl

Na elke stap een feedbackronde

Twee stijl opties

Intake gesprek

animativideo-animatie-video-animatiefilmpje-animatie-animatievideolatenmaken-uitleganimatie-animatielatenmaken130 - 2.0

Dit is ons paradepaardje. Met het complete pakket creëren we samen een krachtige toevoeging aan de communicatie strategie.

 

Zo kan een organisatie zich op een professionele manier presenteren, verschillende doelgroepen enthousiasmeren en zowel intern als extern op een unieke manier topics, producten of diensten uitleggen.

 

Wij starten met een grondige analyse en een daaropvolgende intake dag om zo videocommunicatie op de meest rendementvolle manier te integreren binnen jullie organisatie.

Eigen huisstijl

Na elke stap een feedbackronde

Drie stijl opties

Intake dag

Analyse voor het traject

Analyse na 2e en 4e video

animativideo-animatie-video-animatiefilmpje-animatie-animatievideolatenmaken-uitleganimatie-animatielatenmaken137 - 2.0

Met het plus pakket kan de organisatie zichzelf zowel extern als intern op een unieke manier presenteren, per afdeling, per activiteit of per doelgroep. Daarnaast kunnen de meest belangrijke diensten of producten begrijpelijk gemaakt worden.

 

Wij starten met een intake dag waarop we samen met u en uw collega’s analyseren op welke manier wij samen videomarketing het best kunnen integreren binnen jullie marketing strategie.

Eigen huisstijl

Na elke stap een feedbackronde

Drie stijl opties

Intake dag

Analyse na 2e video

Offerte op maat?

Video vacatures realiseren, onbeperkt samenwerken, FAQ omzetten naar duidelijke video’s of andere projecten waarbij onepaper.tv een cruciale rol kan spelen? Neem contact op, dan brainstormen we direct over de mogelijkheden en maken wij een offerte op maat.