Bedrijfsanimatie 

Kort, krachtig en effectief communiceren. Als indrukwekkend marketing middel of voor de interne communicatie.

Bedrijfsanimatie. Helder.

Een bedrijfsanimatie. Helder, vlot en makkelijk te begrijpen. Om draagvlak en betrokkenheid te creëren. 

Neem contact op

Een bedrijfs animatie laten maken?

Bedrijfsanimatie laten maken? Bij onepaper.tv is dat inclusief alles.

Bedrijfsanimatie laten maken? Kijk, dat is handig. Wij houden niet van halfwerk, wij houden van rendement. Rendement wat je beter kan behalen door een bedrijfsanimatie te laten maken. Daarom hebben wij niet alleen creatievelingen in ons team, maar bijvoorbeeld ook marketing professionals. Natuurlijk zien de video’s er tip-top uit, dat vinden wij leuk! Maar eerlijk is eerlijk, het gaat er altijd om dat de video het doel dient.

 

Daarom hebben wij bedrijfskundigen in ons team om jullie beleid, proces, concept, dienst of product uit te pluizen, om zo samen met jullie de meest belangrijke aspecten naar boven te krijgen. Met een gerust hart kunnen jullie een bedrijfsanimatie laten maken door onepaper.tv. Onze marketing professionals kijken dan hoe zij deze aspecten in het beste jasje kunnen steken. Zodat onze scriptschrijvers de woorden op het papier kunnen laten dansen.

Dit script zullen we met jullie bespreken, om zo de puntjes op de i te zetten. Hierna beginnen onze designers aan de “masterklus”; het visualiseren van deze woorden. Jullie bedrijfanimatie laten maken door onepaper.tv is niet alleen half werk, het is ook nog eens hartstikke leuk! Het leukste is dat onze marketing professionals altijd over de schouders meekijken. Zo weten we zeker dat de kijker tot actie wordt aangezet. Als het design af is komen we bij jullie terug en bespreken we mogelijke aanpassingen. Daarna zijn de artiesten aan de beurt; onze animators. Zij zorgen ervoor dat de designs bewegen, dat de voice over perfect aansluit op de beelden en dat de achtergrondgeluiden en de deuntjes precies passen.

 

Dan is de video klaar voor de website, email marketing, Facebook, LinkedIn, voorlichtingen, presentaties of beleidsdocumentaties. Klinkt best logisch toch? Dat houden wij graag zo!

Duidelijk. Indrukwekkend.

Het onepaper.tv proces, voor een effectieve bedrijfsanimatie!

Het gehele animatie proces

Contact met onepaper.tv

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul je gegevens in en wij bellen je vandaag terug.