Bedrijfsfilmpje

Kort, krachtig en effectief communiceren. Als indrukwekkend marketing middel of voor de interne communicatie.

Modern. Bedrijfsfilmpje.

Een bedrijfsfilmpje. Helder, vlot en makkelijk te begrijpen. Om draagvlak en betrokkenheid te creëren. 

Neem contact op

Een bedrijfs filmpje laten maken?

Zo begon ooit ons verhaal. Moet je lezen.

Een bedrijfsfilmpje laten maken? Jullie denken eraan om een super strak bedrijfsfilmpje te laten maken? Zodat iedereen direct begrijpt wat je doet. Bijvoorbeeld voor een geheel nieuw bedrijf, concept, product, proces of dienst. Of een bedrijfsfilmpje laten maken voor een super belangrijke presentatie. Dat hadden wij ook!

 

Voordat wij onepaper.tv begonnen hadden wij een top idee; echt eentje uit het boekje, althans dat dachten wij. Omdat we het aan iedereen wilde laten zien, dachten we: “Waarom maken we niet een kort en duidelijk bedrijfsfilmpje, hoe makkelijk? Facebook, twitter, email, website, voorlichting, presentatie, investeerders; het enige wat ons nog te doen stond was op play drukken”. En hoppa, daar ging ons bedrijfsfilmpje.

Ons idee bleek een tegenvaller: we hadden een app bedacht waarbij je elkaars foto maar een x aantal seconden kon zien. Toch kregen we lovende kritieken; meerdere mensen wilden net zo’n bedrijfsfilmpje laten maken.

 

Onze video bleek net wat zakelijker, iets duidelijker en meer gericht op het doel: rendement! En daar is onepaper.tv begonnen! We hebben een team opgesteld met animators, scriptschrijvers en designers, maar ook marketing professionals en bedrijfskundigen. Zo weten wij zeker dat we het perfecte verhaal vertellen. bij ons staat bovenaan dat het bedrijfsfilmpje ten alle tijde een middel is om een bepaald doel te bereiken. Oftewel, het bedrijfsfilmpje moet rendement opleveren.

Duidelijk. Indrukwekkend.

Het onepaper.tv proces, voor een effectief bedrijfsfilmpje!

Het gehele animatie proces

Contact met onepaper.tv

Wij plannen graag een vrijblijvende sessie in.

Beschrijf kort het doel van de video, dan lezen wij ons snel in en bellen wij binnen een half uurtje terug. Je kunt ons natuurlijk ook direct opbellen voor meer informatie.