Bedrijfsvideo laten maken?

Wij produceren bedrijfsvideo’s om de doelgroep van onze klanten te stimuleren, enthousiasmeren, inspireren of te informeren.

Bekijk onze bedrijfvideo's
Samsung
Collaboration Configurator
Dura Vermeer
Digitalisering
BMW
ConnectedDrive
BMW Financial Services
Top Cover
Mercer
Blik op 2019
Corendon
Vakantie geboekt, wat nu?

Unieke

bedrijfsvideo.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige bedrijfdsvideo. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie.

Ontdek de mogelijkheden

Unieke

bedrijfsvideo.

Wij helpen onze klanten om complexe ideeën, business modellen, processen, producten en diensten te communiceren door middel van een krachtige bedrijfsvideo. Om zo de doelgroep van onze klanten aan te sporen tot actie.

Ontdek de mogelijkheden

Wij ontwikkelen bedrijfsvideo’s om impact te creëren.

Bekijk onze bedrijfvideo's

Uitleggen met

een bedrijfsvideo.

Technologie brengt ons ver en versimpelt ons leven. Wij helpen om de waarde en werking van applicaties en andere digitale producten op een indrukwekkende wijze te presenteren.

Neem contact op

Uitleggen met

een animatie video.

Technologie brengt ons ver en versimpelt ons leven. Wij helpen om de waarde en werking van applicaties en andere digitale producten op een unieke en tijdloze wijze te presenteren.

Neem contact op

Bedrijfsvideo laten maken?

Een duidelijke bedrijfsvideo laten maken? Om op die manier eenvoudig en duidelijk jullie product, proces of dienst aan de wereld te laten zien. Kijk, dat begrijpen wij! Bij Onepaper kunnen jullie een bedrijfsvideo laten maken om super eenvoudig en gemakkelijk nieuwe klanten te bereiken, aan te spreken en binnen te halen.

 

Weet je wat nou het voordeel is van een bedrijfsvideo laten maken? Je kan het op zo veel verschillende manieren inzetten: Bijvoorbeeld voor presentaties, email marketing, social media, website, introducties en voorlichtingen, maar ook om jullie medewerkers op de hoogte te stellen van een nieuw beleid. Door een bedrijfsvideo te laten maken kunnen jullie dus voordelig en gemakkelijk jullie doelgroep overtuigen. Dat klinkt goed, hé? Wij helpen jullie daar graag bij!

Bij Onepaper kunnen jullie net een even iets andere bedrijfsvideo laten maken. Wij hebben niet alleen geweldige animatie artiesten in huis, maar ook bedrijfskundigen en marketing professionals! Op deze manier weten wij zeker dat, naast het visuele hoogstandje, ook het verhaald tip-top in orde is. Want uiteindelijk is dat het doel natuurlijk dat de bedrijfsvideo rendement moet opleveren!

 

En dat is waar wij iedere dag mee bezig zijn. Zo houden wij eerst een vrijblijvende sessie om alle ins en outs van het onderwerp te bespreken. Wij maken dan direct een eerste opzet voor de bedrijfsvideo en spreken dit door. Bel ons anders gewoon even op, dan brainstormen we verder!

Bedrijfsvideo? Let’s go!

Ontvang direct ‘Ons Verhaal’ en de ‘Prijzen-sheets’.