ONEPAPER Blog | Het onepaper.tv proces
ONEPAPER Blog | Het onepaper.tv proces
3904
post-template-default,single,single-post,postid-3904,single-format-standard,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Het ONEPAPER proces

Eén van de beste marketing midellen om bijvoorbeeld potentiële klanten te bereiken, om duidelijk te maken wat voor goederen en diensten een bedrijf biedt en om de doelstellingen en selling points van een bedrijf helder uiteen te zetten, is een uitleganimatie. ONEPAPER maakt professionele uitleganimatie’s die in korte tijd het concept en de doelen van een bedrijf uitlegt aan potentiële klanten, en die deze potentiële klanten vervolgens aanzet tot actie.

Wij doen dit altijd aan de hand van hetzelfde proces. Maar het belangrijkst is ons team, daar zijn we trots op! Giganten!

Een uitleganimatie laten maken bij ONEPAPER gaat als volgt in zijn werk: Allereerst wordt er een vrijblijvende kennismakingsafspraak gemaakt, waar je kennis kunt maken met de animatie-experts en marketing professionals van ONEPAPER. We sparren, brainstormen en analyseren tot we er bij neer vallen. Nee dat valt mee, tot we alle nodige informatie hebben. Vervolgens schrijven onze copywriters een gelikt script voor de video.

Dan kijken we samen of de video de goede kant op gaat en of de juiste punten besproken worden. Vervolgens wordt het script ingesproken door een professionele stemacteur en wordt het script gevisualiseerd door onze creative designers (toppers!). Dan volgt er weer een feedbackmoment. Als alle puntjes op de i staan, wordt het storyboard vervolgens omgezet in een indrukwekkende uitleganimatie.

Het mooie van een uitleganimatie laten maken door ONEPAPER is dus dat je bij elke stap in het proces betrokken wordt. De video wordt door de animatie-experts exact afgesteld op jullie wensen en er is genoeg ruimte voor eigen input, wat zeg ik, alle ruimte. Naast onze eigen creatieve ideeën natuurlijk.