ONEPAPER Blog | Hoera! Twee jaar!
ONEPAPER Blog | Hoera! Twee jaar!
3902
post-template-default,single,single-post,postid-3902,single-format-standard,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Hoera ONEPAPER: twee jaar!

ONEPAPER timmert al weer twee jaar aan de weg. In de afgelopen twee jaar hebben we vele coole samenwerkingen gehad met verschillende bedrijven. Van de overheid tot kassenbouwers en van stoere start-ups tot multinationals, alles is voorbij gekomen. Wat deze organisaties gemeen hebben is dat ze een duidelijke doelstelling of een uniek concept hadden die ze duidelijk wilden maken aan de doelgroep.
En van dat soort kwesties worden wij vrolijk, heel vrolijk!

Wij willen via deze weg dan ook onze klanten bedanken voor het moois wat wij hebben mogen maken! Het was een feestje! Maar het stopt niet, we zijn nu pas begonnen. Met hele gave opdrachten in verschiet gaan wij door. Blijf ons volgen; er komen nieuwe projecten, nieuwe onderwerpen, maar vooral heel veel nieuwe video’s.

Maar niet alleen willen wij de klanten bedanken voor het succes, ook ons team. Wat een giganten. Creatief, ijzersterk met woorden en erg gezellig. In combinatie met de mooie opdrachten die uitstaan kan het feestje dus alleen maar groter en drukker worden. Tot snel!