Infographic laten maken

Kort, krachtig en effectief communiceren. Als indrukwekkend marketing middel of voor de interne communicatie.

Duidelijk. Infographic.

Een infographic. Helder, vlot en makkelijk te begrijpen. Om draagvlak en betrokkenheid te creëren. 

Neem contact op

Een Infographic laten maken?

Onze infographics bewegen, zijn duidelijk en visualiseren jullie verhaal!

Infographic laten maken? Kijk, als jullie een infographic willen laten maken gaat het erom dat alles klopt! Dat betekent ten eerste, meest belangrijke, dat jullie gehele verhaal, van a tot z, wordt overgebracht. Daarnaast dat “de kijker” direct begrijpt wat van hem verwacht wordt. En ten slotte dat de infographic er superstrak uitziet, pas dan komt de video professioneel over.

 

Maar laten we even stil staan bij het feit dat de kijker direct moet doen wat van hem of haar wordt verwacht, dat is voor ons belangrijk. De infographic moet rendement opleveren, het liefst heel veel! Daarom besteden wij super veel aandacht aan het voortraject.“Een infographic zegt meer dan duizend woorden”; belangrijk is dan wel dat het meer dan duizend juiste woorden zijn.

Moet je voorstellen dat je een tekst van duizend woorden schrijft en de lezer er iets heel anders van maakt dan jij eigenlijk had gewild. Dat schiet niet op! Daarom kijken wij naar infographics met bedrijfskundigen, marketing professionals, designers, animators, scriptschrijvers en stemacteurs. Bij een perfecte infographic mag een voice over natuurlijk niet ontbreken. Zo komt de boodschap aan; en dat staat bij ons altijd bovenaan!

 

Wil jij meer weten over het laten maken van een infographic? Wat dacht je van een vrijblijvende sessie waarin we een op maat gemaakte opzet maken voor jullie infographic. Dit doen we gratis! Infographic laten maken? Bel ons anders even op!

Duidelijk. Indrukwekkend.

Het onepaper.tv proces, voor een effectieve infographic!

Het gehele animatie proces

Contact met onepaper.tv

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul je gegevens in en wij bellen je vandaag terug.