ONEPAPER Blog | Van Domburg Partners
ONEPAPER Blog | Van Domburg Partners
4463
post-template-default,single,single-post,postid-4463,single-format-standard,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Klant in beeld: Van Domburg Partners

Samen met Van Domburg Partners heeft ONEPAPER een animatievideo geproduceerd voor een nieuw, innovatief product; de Montage. Van Domburg is de Nederlandse distributeur van dit strakke product. De animatie video sturen zij naar huidige klanten en potentiële afnemers; “Een druk op de knop en iedereen is geïnformeerd, dat is de kracht van de video.”

 

animatie-video-13

 

Met de Montage kunnen dus tot wel twaalf deelnemers eenvoudig presenteren, aantekeningen maken bij slides en bestanden delen. Iedere deelnemer vanaf zijn of haar eigen device! Ook bevat de Montage een whiteboard-functie. Het apparaat kan met een touchscreen bestuurd worden of met de muis.

Al met al dus een innovatief en prachtig product. Presenteren wordt met de Montage vereenvoudigd tot het verbinding maken met het apparaatje en het delen van de presentatie.

Van Domburg Partners is distributeur van professionele displays, gericht op en gespecialiseerd in de zakelijke markt. Met het brede assortiment aan producten en elektronische oplossingen voor allerlei technische kwesties helpen zij vele wereldmerken en andere partners efficiënter en interactiever te werk te gaan.

Dit jaar introduceerde Van Domburg Partners de Montage, de nieuwste oplossing voor draadloos presenteren. Om dit product aan te prijzen en te marketen, zijn wij samen met Van Domburg Partners een samenwerking aangegaan.

“Het resultaat van de samenwerking is een professionele, strakke animatievideo die de kijker haarfijn uitlegt hoe de Montage werkt en wat de voordelen zijn van het gebruik van dit apparaatje.”