ONEPAPER Blog | Westland Accountancy
ONEPAPER Blog | Westland Accountancy
3910
post-template-default,single,single-post,postid-3910,single-format-standard,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Klant in beeld: Westland Accountancy

“Wij waren opzoek naar een animatie video waarin onze boodschap helder wordt uitgelegd aan het publiek…” Wij houden van dat soort kwesties! Samen met Westland Accountancy zijn wij dan ook aan de slag gegaan. En Voil√†, een denderende video.

 

animativideo - animatie video - animatiefilmpje - animatie - animatievideolatenmaken - uitleganimatie - animatielatenmaken17

 

Boekhouden klonk nog nooit zo eenvoudig, toch? Drie weken nadat Westland Accountancy met ons in contact gekomen was, stonden we samen een biertje te drinken op de beurs, met achter ons een knoert van een televisie met daarop onze productie. Dat werkt, de reacties waren voor beide partijen een teken dat we goed en aan de goede weg aan het timmeren zijn.

“Daarbij is het sterke punt van ONEPAPER dat zij goed geluisterd hebben naar onze wensen en dat zij dit vertaald hebben in een, naar onze mening, ijzersterke animatievideo.” Bedankt Paul!