Onze klanten

Van multinationals tot mkb’ers, accountants tot kassenbouwers en van de overheid tot stoere start-ups.

Klanten - Web - wit
Klanten - Mobile - wit

Referenties

Een samenwerking in optima forma

De samenwerking met Onepaper.tv was een samenwerking in optima forma. Wij gaven het doel en kaders aan, en Onepaper.tv vulde deze kaderstelling op een geweldige creatieve wijze in. De continue afstemming gedurende het creatieproces heeft ook zeker bijgedragen aan dit schitterende resultaat.

Herold Kroon – Projectleider Justitiële Informatiedienst

bedrijfsfilmpje-animatie-video-animatiefilmpje-animatie-uitlegvideo-uitleganimatie-laten-maken100
bedrijfsfilmpje - animatie video - animatiefilmpje - animatie - uitlegvideo - uitleganimatie - laten maken576

Snel en doeltreffend

Het plan was om een filmpje over ons zelf te laten maken en een filmpje over onze werkwijze (digitale productiestraat). Gaan we dit zelf doen of nodigen we een bedrijf uit die heel snel (binnen 1 maand) kan leveren wat wij willen? Uiteindelijk is de keuze gevallen op uitbesteden aan Onepaper.tv. Dit bleek de juiste keuze. Binnen 3 weken  heeft Onepaper.tv een animatievideo van 60 seconden opgeleverd waarin wij ons zelf presenteren én waarin ook onze digitale productiestraat wordt uitgelegd. Daarbij is het sterke punt van Onepaper.tv dat zij goed geluisterd hebben naar onze wensen en dat zij dit vertaald hebben in een, naar onze mening, ijzersterke animatievideo.

Paul Groenewegen – vennoot Westland Accountancy

Creatief en gefocust op het doel van de boodschap

Wij waren opzoek naar een manier om onze propositie sneller en duidelijker onder de aandacht te brengen, maar bovenal op een meer toegankelijke manier; zodat potentiële klanten veel gemakkelijker op de hoogte gesteld kunnen worden van onze werkzaamheden en onze unique selling points. Na een eerste gesprek wordt het werk uit handen genomen en was onze taak alleen nog het mogelijk verfijnen van de informatie. De uiteindelijke video leverde ons, in conversie, zelfs meer op dan verwacht. Het leukste is dat de jongens achter onepaper.tv begrijpen dat de video niet alleen voor “de leuk” is, maar een bepaald doel moet dienen.

Mark Roessen, DGA Roessen & Roessen

bedrijfsfilmpje - animatie video - animatiefilmpje - animatie - uitlegvideo - uitleganimatie - laten maken13