ONZE KLANTEN

Samen winnen

Met trots werken wij voor de meest innovatieve bedrijven van de Benelux. Van Start-ups en MKB tot multinationals. We werken elke dag hard om unieke verhalen op een unieke manier te visualiseren, zodat we producten opleveren die het waard zijn om te delen, online en offline. Op deze manier kunnen onze klanten hun doelgroep op een indrukwekkende wijze benaderen en verbinden aan het merk, product of dienst. Zowel b2b als b2c.

Samsung

Samsung verandert de manier waarop u werkt zodat elke dag een succes wordt. Werk ongelimiteerd dankzij de meest geavanceerde smartphone voor uw business.

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites.

Montage

Montage wordt geïmplementeerd in vergaderruimten over de hele wereld, waardoor bedrijven vergaderingen efficiënter en productiever kunnen maken.

Ebay

Op eBay, de wereldwijde online handelsplaats, kun je van alles kopen en verkopen: elektronica, auto’s, mode, verzamelobjecten, sportartikelen, etc.

Logo - BCC

Van wasmachines tot computers: altijd de zekerheid van de juiste keuze, de beste prijs en de beste service, zoals gratis bezorging. Dat is zeker BCC!

Logo - Rituals

Rituals helpt je te ontspannen en geluk te vinden in de kleine dingen. Het is hun passie om van dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te maken.

Marktplaats

Marktplaats is de plek om nieuwe en tweedehands spullen te kopen en verkopen.

Ahold

Ahold Delhaize is één van ‘s werelds grootste retailer van levensmiddelen en een bedrijf in de voorhoede van duurzame retail.

2dehands.be

Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven kopen en verkopen op 2dehands.be nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 60.000 nieuwe zoekertjes geplaatst.

Atradius

Specialist op het gebied van kredietverzekering, borgstelling en incasso met 160 kantoren wereldwijd.

DC

Docc Control is hét slimme onderhoudsplatform voor facility managers, eigenaren en installateurs. Ontworpen op basis van de uitgebreide technische mogelijkheden van nu en morgen.

Corendon

Corendon verzorgt elk jaar de vakanties van ruim 650.000 passagiers naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa.

Philips@2x

Koninklijke Philips N.V. is een veelzijdig technologiebedrijf, gericht op het verbeteren van de levens van mensen door middel van zinvolle innovaties.

ALDA@2x

ALDA Events ontwikkelt elektronische muziekconcepten. ALDA Events organiseert Armin Only, I AM Hardwell, A State of Trance, Electronic Family, AMF, The Flying Dutch en meer.

AMX@2x

AMX® maakt deel uit van de HARMAN Professional Division en is het toonaangevende merk voor de zakelijke, educatieve en overheidsmarkten voor het bedrijf.

Signify@2x

Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting. Signify is wereldleider in connected LED-verlichtingssystemen, software en services.

Heinosoft

Heinosoft zorgt al 15 jaar dat ‘hoog in Google’ ‘ bovenaan in Google’ wordt!

Kubo

KUBO is één van de grootste kassenbouwers van de wereld. Voor voedselteelt en sierteelt met een hogere productie, meer rendement en met minder middelen.

Gall&Gall

De drankenspeciaalzaak met de lekkerste dranken.

Flying dutch

The Flying Dutch is Nederlands grootste EDM festival, met optredens van de bekendste Nederlandse DJ’s.

Rijksoverheid

De rijksoverheid is het landelijk bestuur van Nederland.

LFE

LFE helpt retailers en horecagelegenheden om een maximaal rendement te halen uit het wijnassortiment.

JMango

Het is de missie van JMango360 om elke retailer te helpen bij het creëren van een unieke mobiele shopervaring die de klantloyaliteit verhoogt en de conversie verbetert.

SNS

SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. SNS is een toegankelijke bank en staan klaar voor jou.

Mercer - Klanten

Mercer Marsh Benefits is zowel adviseur als bemiddelaar in 135 landen op het gebied van administratie, compliance en werknemersvoorzieningen.

Capability - Klanten

Capability begeleidt meer dan 8.000 bedrijven met het ziekteverzuim van hun medewerkers.

GT - Klanten

Waardevolle voorwerpen opsporen vlakbij of wereldwijd? Dat gaat gemakkelijk én voordelig met Global-Tracks!

Finesse - klanten

Finesse Bodyline Clinic de nieuwste en meest innovatieve behandelmethodes voor onder meer facelifts, het verwijderen van overtollig vet, overgewicht en cellulitis.

Cash

Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van u overneemt.

Stembus

De Stembus is een organisatie die jongeren oproept om te gaan stemmen tijdens de Tweede Kamer verkiezingen.

Montapacking

Montapacking, dé specialist in fulfilment en verpakken. Logistiek achter de webshop. Het slimste bedrijf van Nederland.

Wenneker

Wenneker.tv is een internationaal productiebedrijf, met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Gent en Dubai.

Officebooking

Officebooking is een innovatieve cloud-gebaseerde technologie die medewerkers ondersteunt om aan het werk te gaan: thuis, in de buurt van huis, op kantoor of onderweg.

Moovs

Moovs werkt voor opdrachtgevers die voortdurend de sociaal-economische relevantie van hun organisatie willen versterken.

Cellar

Cellar33 combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen met het genieten van dezelfde wijn, uit en thuis!

Roessen & Roessen

Roessen & Roessen Asbestsanering B.V. is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende materialen uit bewoonde en onbewoonde woningen.

Teamwerk

Wij bemiddelen op een maatschappelijk verantwoorde en gesubsideerde manier tussen werknemers en werkgevers.

Studentalent

Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot HBO/WO studenten en starters voor in verschillende sectoren.

Versteghen

Sinds het ontstaan van het Rotterdams familiebedrijf in 1886 reizen ze de hele wereld over om de allerbeste kruiden en specerijen in huis te halen.

Wubbe

Bij Wubbe maken ze, samen met hun interactieve dochter Fox on the Run, werk dat werkt. Dat doelstellingen haalt. Mooi werk, voor grote en kleinere klanten

Van der Panne

Van der Panne is een onderscheidend en fris makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt.

Van Domburg

De grootste distributeur In Nederland van professionele displays voor de zakelijke markt.

Tubus

Tubus System renoveert standleidingen van gebouwen zonder hak- en breekwerk.

Vitam

VITAM heeft een bijzondere passie voor eten en drinken ontwikkeld. Dit proef je terug in de gerechten die zij dagelijks vers bereiden.

Swin

SWIN heeft als doel het opzetten van een kleinschalige woonvorm voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

Wolf

Wolf Huisvestingsgroep verhuurt en beheert in heel Nederland en is expert op het gebied van huurrecht, bedrijfsprocessen en automatisering.

UniqueCarton

Kleine doosjes online bestellen voor uw product doet u eenvoudig en snel bij UniqueCarton.

Resume.io

In 4 stappen zelf een CV maken. Vul alle gegevens in die je op je CV wilt hebben. Na het invoeren ontwerp je zelf je CV en kun je deze downloaden.

‘‘Onepaper levert mooie producties, die goed bij Marktplaats passen. Dat vinden we zelf, maar belangrijker, de video’s hebben een positieve impact op het gedrag en de conversie van onze gebruikers op de Marktplaats site en app.’’
Tobias-Braam
Klanten-Logos-full-V5
Klanten-Logos-mobile-V5