Over onepaper.tv

Elke dag helpen wij onze klanten om nieuwe concepten, producten of tools op een unieke en effectieve manier te presenteren. Daar worden we vrolijk van! 

Videomarketing is hot! Een animatie video geeft een professioneel signaal af en nog belangrijker; potentiële klanten worden veel sneller en gemakkelijker wakker geschud. De animatie video moet dan wel het doel dienen en niet het doel zijn. Zo werken wij aan jullie video met bedrijfskundigen, marketingprofessionals, scriptschrijvers en animators.

Zo ziet niet alleen de animatie video er visueel tip-top uit, maar weten we ook zeker dat het juiste verhaal wordt verteld en de animatie video een hoog rendement oplevert. Dat is waar het uiteindelijk om gaat! In onze eerste sessie laten we dan ook de animatie video links liggen en bijten we ons eerst helemaal vast in het concept en de materie.

animativideo-animatie-video-animatiefilmpje-animatie-animatievideolatenmaken-uitleganimatie-animatielatenmaken500-1 - 2.0
animativideo-animatie-video-animatiefilmpje-animatie-animatievideolatenmaken-uitleganimatie-animatielatenmaken500-1 - 2.0

Ons team

Wij werken dan ook aan jouw video met bedrijfskundigen, marketingprofessionals, scriptschrijvers en animators.