WERKEN BIJ

Versterk ons team

Voor ons is het belangrijk dat jij weet wat je wilt en, belangrijker nog, dat jij weet hoe jij, door te doen wat je leuk vindt, ONEPAPER kan versterken. Dus laat de “standaard” motivatie brief achterwege, minimaliseer je CV en leg ons in 10 zinnen uit wat jij voor ons wilt doen! Mail dit naar hello@onepaper.tv! Voorbeelden van werk? Stuur een link mee!

Onepaper is op zoek naar een freelance storyboard designer voor zakelijke 2D animaties. De designer zal van ons een script ontvangen en uitgeschreven ideeën voor het storyboard. De designer kan hier dan zelf creatieve invulling aan geven. Naar ons idee resulteert dit in de mooiste creaties. Dus ben jij de eindbaas in grafisch design die wij zoeken? Mail ons met een korte motivatie en stuur direct voorbeelden mee!

ONEPAPER is opzoek naar een freelance animator! Ben jij een eindbaas in het animeren van illustraties. Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur vandaag nog je portfolio en een korte motivatie op en wie weet behoor jij vanaf volgende week tot het ONEPAPER team.

ONEPAPER is op zoek naar een accountmanager. Wij vragen niet om werkervaring. Wij zijn opzoek naar getalenteerde jonge honden. Binnen deze job ben jij vrij om te doen wat je wilt, jij zorgt ervoor dat bedrijven de toegevoegde waarde van video’s inzien; hoe je het doet, doe je het! Dus ben jij gretig om ONEPAPER aan Nederlandse bedrijven voor te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur niks anders dan een briljant idee hoe jij aan de slag zou gaan, waarschijnlijk begin je dan direct!

ONEPAPER is opzoek naar een Sound designer! Ben jij een eindbaas in sound design? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur vandaag nog je portfolio en een korte motivatie toe en wie weet behoor jij vanaf volgende week tot het ONEPAPER team.