Animatie laten maken

Kort, krachtig en effectief communiceren. Als indrukwekkend marketing middel of voor de interne communicatie.

Animatie. Strak.

Een animatie. Helder, vlot en makkelijk te begrijpen. Om draagvlak en betrokkenheid te creëren. 

Neem contact op

Een animatie laten maken?

Voor jullie product, proces, dienst, voorlichting, interbeleid, presentatie, social media of email marketing.

Een animatie laten maken is hot! Het is snel, makkelijk te verspreiden, zonder moeite te begrijpen en dé tool om klanten aan te zetten tot actie. Daarbij komt het ook nog is super professioneel over. Wij nemen het maken van de animatie graag van jou over, zodat jij door kunt gaan met jouw activiteiten en wij kunnen doen waar we goed in zijn. Of achterover leunen in jouw stoel mag ook, het is aan jou. Animatie laten maken bij onepaper.tv? Dat is handig!

 

Wij komen eerst bij jullie langs, bijten ons helemaal vast in het concept en worden brandexperts. We maken gelijk een eerste opzetje, zodat we zeker weten dat we de goede richting op gaan. Hierna gaan wij op ons kantoor aan de slag en maken we van het eerste opzetje een script wat jullie gehele verhaal dekt. Deze sturen we op en spreken we nog eens goed door!

Een animatie laten maken is top! Maar het valt of staat met een goed verhaal. Pas als we het perfecte verhaal vertellen beginnen wij aan het storyboard van de animatie. Wij denken nog niet aan de animatie als het verhaal nog niet staat. Wij willen namelijk dat iedere animatie het hoogste rendement oplevert, dat kan alleen als we het juiste vertellen.

 

Daarom werken wij met mensen met allerlei verschillende achtergronden; bedrijfskundigen, marketing professionals, script-schrijvers, animators en stemacteurs. Zo ziet niet alleen de video er tip-top uit, maar weten we ook zeker dat jullie animatie het perfecte middel is om jullie doel te bereiken! Vraag anders een vrijblijvende sessie aan, waarin we een eerste opzetje maken voor jullie animatie.

Duidelijk. Indrukwekkend.

Het onepaper.tv proces, voor een effectieve animatie!

Het gehele animatie proces

Contact met onepaper.tv

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul je gegevens in en wij bellen je vandaag terug.