Animatie video maken

Kort, krachtig en effectief communiceren. Als indrukwekkend marketing middel of voor de interne communicatie.

Animatie video. Duidelijk.

Een animatie video. Helder, vlot en makkelijk te begrijpen. Om uiteindelijk de kijker aan te sporen tot actie. 

Neem contact op

Een animatie video laten maken?

Animatie video laten maken, om écht alles uit te leggen.

Een animatie video laten maken? Een animatie video is de nieuwe marketingtool voor zowel grote als kleine bedrijven. Zo maken wij duidelijke, snelle en indrukwekkende animatie video’s voor bijvoorbeeld de overheid, internationale kassenbouwers, softwareontwikkelaars, vastgoedbezitters, woningcorporaties en frisse start-ups.

 

Weet je wat voor ons, onepaper.tv het belangrijkst is? Dat de video rendement oplevert. Wij werken namelijk niet alleen met designers en giganten van animatoren aan jullie animatie video, maar ook bedrijfskundigen en marketing professionals komen er aan te pas als wij jullie animatie video maken.  Zo ziet het er niet alleen visueel tip-top uit, maar wordt ook het juiste verhaal verteld in de animatie video. Dat klinkt best logisch toch? Dat houden wij graag zo! Wil je een animatie video laten maken? Graag nodigen wij jou uit voor een vrijblijvende sessie, dan maken we direct een eerste opzetje. Na deze eerste sessie gaan wij terug naar onze thuisbasis om jullie animatie video te maken.

Onze marketing professionals en bedrijfskundige bijten zich helemaal vast in jullie concept voor de animatie video, doen een uitgebreide desk-research en maken verschillende opzetjes. Hierna gaan onze bedrijfskundige en marketing professionals aan tafel met de scriptschrijvers. De opzetjes worden omgezet in een gelikt script.

 

Als de puntjes op de i staan gaan onze designers aan de slag, zij visualiseren het verhaal. Tot in de puntjes. En dan is het tijd voor onze giganten, de animatoren. Zij brengen het storyboard tot leven. Nadat de sound-effects de animatie video nog meer kleur geven is de video klaar voor lancering.

 

Tussen iedere stap houden we natuurlijk een feedback ronde, zo past de animatie video perfect in jullie straatje. Dus wil je een animatie video laten maken? Tot snel!

Duidelijk. Indrukwekkend.

Het onepaper.tv proces, voor een effectieve animatie video!

Het gehele animatie proces

Contact met onepaper.tv

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul je gegevens in en wij bellen je vandaag terug.