Commercial laten maken

Kort, krachtig en effectief communiceren. Als indrukwekkend marketing middel of voor de interne communicatie.

Duidelijk. Commercial.

Een commercial. Helder, vlot en makkelijk te begrijpen. Om draagvlak en betrokkenheid te creëren. 

Neem contact op

Een commercial laten maken?

Commercial laten maken? Bij onepaper.tv is dat inclusief alles.

Een Commercial laten maken? Een commercial legt uit, informeert en enthousiasmeert. Maar zover waren jullie zelf ook al. Een commercial is een super duidelijk en korte video waar een concept wordt uitgelegd en de kijker aangezet wordt tot actie. Een commercial kan verschillende doelen hebben; meer sales genereren, informatieoverdracht, proces verduidelijk en ga zo door.

 

Voor ons staat als een paal boven water dat de video rendement moet opleveren. Voor ons is het dan ook het meest belangrijk dat het juiste verhaal wordt verteld en dat dit verhaal helder is voor de kijker. Voor ons is een commercial dus meer dan een video, het is een marketingtool. Wij pakken het dus ook net even anders aan. Tuurlijk vinden wij het van nature leuk en heel belangrijk dat de commercial er gelikt uitziet. Wij willen mooie dingen maken, altijd.

Maar voor onze klanten is het nog belangrijker dat de commercial het doel bereikt, dat houden wij dus ook altijd in ons achterhoofd. Wij werken dan ook met marketing professionals en bedrijfskundigen om het perfecte verhaal op papier te krijgen.

 

Daarna komen onze giganten aan de beurt; de designers en animators. Zij steken dit verhaal in een visueel hoogstaand jasje. Wij moeten onze animators soms zelfs een beetje remmen, zodat het niet te druk en te gek wordt, zo blijft de boodschap helder. Wij willen dus niet laten zien wat wij kunnen, maar wat jullie kunnen. Commercial laten maken?Kom anders even langs voor een vrijblijvende sessie.

Duidelijk. Indrukwekkend.

Het onepaper.tv proces, voor een effectieve commercial!

Het gehele animatie proces

Contact met onepaper.tv

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?
Vul je gegevens in en wij bellen je vandaag terug.